Billig transskriberingspriser

Billig transskriberingspriser

Billig transskriberingspriser? søger du efter nogle gode priser på transskribering af interivew, video, podcast etc.? Så behøves du ikke kigge længere. Lydprint har nogle faste billige priser, som du kan benytte dig af.

Hvis du vil se priserne, så gå til
https://www.lydprint.dk/transskriberingspriser/ og tag kontakt til mig for et uforpligtende tilbud her
https://www.lydprint.dk/kontakt/

Pengene er ikke main driver

Jeg har billig transskriberingspriser, fordi det er ikke pengene som driver mig. Jeg har et fuldtidsarbejde i finanssektoren og dette er fordi, jeg har en iværksætterlyst. Jeg vil gerne lære mere om at starte en virksomhed op. Derfor er det ikke pengene der driver mig. Hvis du vil vide mere om hvem Lydprint er, så læs
https://www.lydprint.dk/hvem-er-lydprint-interview/

Hvis du eksempelvis står inde med 1 times lydfil, som du ønsker at transskribere. Så er transskriberingsprisen DKK 700,- såfremt kvaliteten af lydefilen er god. Og det er i dansk eller engelsk tale. Og der er ikke mere end 3 personer med i lydfilen. Jeg har også andre prismodeller, så tag kontakt til mig og hør nærmere. Få en billig transskriberingspris!

Billig transskriberingspriser er selvfølgelig ikke det eneste, som det handler om. Kvalitet er lige så vigtigt. Det er vigtigt for mig, at du er tilfreds med det produkt som du får. Derfor giver jeg fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med det produkt, jeg har leveret. Så vil jeg rette op på fejlen. Hvis du stadig ikke er tilfreds, så gives pengene tilbage. Jeg vil nemlig kun have tilfredse kunder.

Det betyder at du har ikke noget at tabe. Lydprint er din transskriberingsbuddy!


#billig #billig transskriberingspriser #transskriberingspriser #interview #film #video #podcasts #lydfiler #transskribere #transskription

http://www.templaiyt.com/