Transskribering til undertekster

Hejsa, sidder du og har behov for transskribering til undertekster? du sidder måske inde med en optaget podcasts på video eller en film, som der skal transskriberes undertekster til. Så hjælper Lydprint gerne med at få det transskriberet til dig.

Podcasts er blevet utrolig populære og små videoer på forskellige sociale medier er også blevet populære. Det viser sig ifølge flere undersøgelser, at vi ønsker undertekster på hvad enten det kan være filmoptaget podcasts eller en mindre video. Det giver flere visninger, fordi vi ikke ofte ser video med lyd på farten. Det er derfor rart at man kan læse nogle undertekster. Det vil give dig en bedre eksponering. Transskribering af undertekster til især små videoer behøves ikke tage lang tid. Det kan dog være sådan noget man ikke har tid til.

Jeg transskriberer derfor lydfiler til billige transskriberingspriser. Du kan tage kontakt til mig. Så finder vi ud af en god pris. Og hvornår det skal leveres og i hvilket format.

Transskribering til undertekster, billige transskriberingspriser!

Hvis du selv ønsker at gøre det. Så findes der mange gode guides på Youtube på, hvordan du gør. Du skal selvfølgelig lytte til din lydfil og transskribere. Det er selvfølgelig ikke alle ord, der er relevante at få med. Du skal derfor samle det op til korte sætninger, som kan stå som undertekster. Der skal nemlig være plads til dem og det er begrænset antal ord. Du skal derefter finde ud af hvornår du vil have underteksterne skal dukke frem i din video, podcats eller film.

Hvis du ikke selv ønsker at gøre det. Så kontakt mig for en pris og levering af det. Jeg er fleksibel med både pris og med leveringen. Du kan enten kontakte mig på min e-mail info@lydprint.dk. Eller du kan kontakte mig via kontakformularen på hjemmesiden.

Hvis du vil se priser, så gå til 
https://www.lydprint.dk/transskriberingspriser/

du kan indhente et uforpligtende tilbud på https://www.lydprint.dk/kontakt/

Hvis du tilfældigvis er på udkig efter årshjul templates så gå til min side http://www.templaiyt.com . Her kan du gratis downloade nogle skabeloner.

Er du studerende?

Som studerende kan det være en rigtig god ide, at få hjælp til transskribering af interviews. Du kan sidde med enten dit speciale eller bachelor, som er en tung og tidskrævende proces. Vi ved alle sammen godt, hvor hårdt det i forvejen er at skrive et projekt. Det er ofte et sted mellem 40 – 80 sider, som skal skrives. Og ofte skal du lave nogle interviews for dit projekt, som skal bruges i din analyse.

Som regel skal man som studerende lave mere end et interview, som godt kan tage en time. Hvis du laver et par interviews, så får du hurtigt et par timers interview som skal transskriberes. En times interview tager ca. 6 timer at transskribere. Det kræver derfor ikke en særlig stor hovedregning, at regne ud at det tager tid at transskribere. Når man har et par timers interview.

Det er mange timer og de timer vil man som studerende helst bruge på, at skrive på sit projekt. Det er timer som går væk fra kvalitetsarbejde med enten specialet eller bachelorprojektet. Og transskribering af interviews er ikke en sjov opgave. Det tilføjer som heller ikke særlig meget værdi udover, at det bruges i ens analyse. Det er derfor ikke det sjoveste eller første man plejer at kaste sig over som studerende.

Det kan derfor som studerende være en rigtig god ide, at få hjælp til transskribering af interviews. Det sparer dig for meget tid og det er til en fornuftig pris.

Se mine faste prispakker ved, at klikke her.

Hvis du vil læse nogle af mine andre indlægs, så klik her.

http://www.templaiyt.com/

Fuld tilfredshedsgaranti hos Lydprint

Fuld tilfredshedsgaranti, transskribering, transkription.

Hej! og velkommen til endnu et indlæg.

Jeg vil her tale mere om det, som jeg tilbyder. Nemlig fuld tilfredshedsgaranti. Du spørger måske ind til hvorfor, at jeg tilbyder tilfredshedsgaranti til alle mine kunder? Jo, jeg gør det af den simple årsag at jeg ønsker udelukkende glade kunder. Glade kunder som har været tilfredse med forløbet hos Lydprint.

Hvad indebærer fuld tilfredshedsgaranti?

Fuld tilfredshedsgaranti på transskriberingsopgaver betyder, at du altid kan være sikker på et godt slutprodukt. Fordi ellers har du nemlig mulighed for at få pengene refunderet. Hvis du er utilfreds, så indgår vi først i en dialog omkring hvad der kan forbedres. Jeg vil så forbedre det uden at tage merbetaling. Du betaler en fast pris uanset mit eget tidsforbrug. Se priserne her. Hvis du stadig ikke er tilfreds med produktet efter forbedringerne. Så får du dine penge refunderet uden problemer. Du skriver bare til mig, så får vi løst det.

Hvem får tilfredshedsgarantien?

Det gives i alle mine prispakker, så du skal ikke være nervøs for det. Hvis du går til min prisside, så vil du se at garantien er en del af alle pakkerne. Det gør sig gældende for både private kunder og for erhvervs kunder.

Hvis du har nogle spørgsmål, så brug min kontaktformular under siden Kontakt eller skriv til mig på info@lydprint.dk

http://www.templaiyt.com/

Billig transskriberingspriser

Billig transskriberingspriser? søger du efter nogle gode priser på transskribering af interivew, video, podcast etc.? Så behøves du ikke kigge længere. Lydprint har nogle faste billige priser, som du kan benytte dig af.

Hvis du vil se priserne, så gå til
https://www.lydprint.dk/transskriberingspriser/ og tag kontakt til mig for et uforpligtende tilbud her
https://www.lydprint.dk/kontakt/

Pengene er ikke main driver

Jeg har billig transskriberingspriser, fordi det er ikke pengene som driver mig. Jeg har et fuldtidsarbejde i finanssektoren og dette er fordi, jeg har en iværksætterlyst. Jeg vil gerne lære mere om at starte en virksomhed op. Derfor er det ikke pengene der driver mig. Hvis du vil vide mere om hvem Lydprint er, så læs
https://www.lydprint.dk/hvem-er-lydprint-interview/

Hvis du eksempelvis står inde med 1 times lydfil, som du ønsker at transskribere. Så er transskriberingsprisen DKK 700,- såfremt kvaliteten af lydefilen er god. Og det er i dansk eller engelsk tale. Og der er ikke mere end 3 personer med i lydfilen. Jeg har også andre prismodeller, så tag kontakt til mig og hør nærmere. Få en billig transskriberingspris!

Billig transskriberingspriser er selvfølgelig ikke det eneste, som det handler om. Kvalitet er lige så vigtigt. Det er vigtigt for mig, at du er tilfreds med det produkt som du får. Derfor giver jeg fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med det produkt, jeg har leveret. Så vil jeg rette op på fejlen. Hvis du stadig ikke er tilfreds, så gives pengene tilbage. Jeg vil nemlig kun have tilfredse kunder.

Det betyder at du har ikke noget at tabe. Lydprint er din transskriberingsbuddy!


#billig #billig transskriberingspriser #transskriberingspriser #interview #film #video #podcasts #lydfiler #transskribere #transskription

http://www.templaiyt.com/

Hvorfor bruge et transskriberingsfirma?

spar tid på transskribering! det er nok den primære årsag til at folk vælger, at bruge et transskriberingsfirma. Det kan være du har travlt med dit speciale og du vil helst ikke bruge tiden på at transskribere. En times lydfil kan nemt tage mellem 6-7 timer at transskribere. De fleste vil gerne spare den tid og bruge den på, at skrive specialet. Det kan også være at du er i gang med din phd? Eller også skal du bruge nogle undertekster til din video, podcast etc. Og i stedet for at gøre det selv, så vil du gerne spar tid på transskribering. Det kan hurtigt tage tid hvis du har bare 4 timers interviews.

Det er hårdt arbejde at sidde og lytte til en lydfil, og skrive det ned i et dokument. Det er heller ikke det sjoveste at sidde at gøre. Det tager tid væk fra det, du gerne vil lave. Og tager faktisk din tid væk fra det, som giver værdi for dig. Det kan være forretningen eller dit speciale. Det at sidde og lytte til 10 sekunder af en lydfil, stoppe den og skrive det ned. For derefter at fortsætte med de næste 10 sekunder. Og gentage denne proces indtil eksempelvis du har skrevet en times lydfil ned. Det er ikke det sjoveste at gøre.

Hvis du arbejder inden for et område, der gør at du skal bruge transskribering hyppigt. Så kan det også være en god ide at bruge et transskriberingsfirma i stedet for at hyre egne medarbejdere.

bliv fri og spar tid på transskribering

Jeg oplever oftest, at transskribering er et stykke arbejde som de fleste gerne vil være fri for. Og det er også noget de fleste kan finde på, at betale sig ud af. Jeg har derfor givet nogle attraktive priser, som kan friste dig. Kig derfor under
https://www.lydprint.dk/transskriberingspriser/ h for mine priser og tag kontakt til mig for et uforpligtende tilbud her
https://www.lydprint.dk/kontakt/

Lad mig derfor høre fra dig, hvis du ønsker at spare tid på transskribering.

#billig #billig transskriberingspriser #transskriberingspriser #interview #film #video #podcasts #lydfiler #transskribere #transskription 

http://www.templaiyt.com/

Hvem er Lydprint?

Egne interview var starten på Lydprint. Jeg startede Lydprint dengang jeg skulle skrive mit speciale. Eller jeg havde i hvertfald tanken om at starte en transskriberingsvirksomhed dengang. Jeg gik og pønsede på ideen da jeg selv ville ud og hente hjælp til transskribering af mine interivews.

Jeg var i gang med at skrive mit speciale. Jeg stod med flere timer af interviews. Jeg transskriberer det normalt selv, fordi jeg under uddannelsen ikke har haft særlige mange timer af interviews. Dog var det noget anderledes med mit speciale af den simple årsag at jeg havde mange timer optaget.

Jeg skulle selv bruge en transskriberingsgut(inde) til interview.

Jeg satte mig derfor for at søge efter en virksomhed, som kunne hjælpe mig med at transskribere. Jeg søgte på Google efter transskribering af interview. Jeg skrev til et par stykker og jeg fandt hurtigt ud af, at det kostede en del penge at transskribere. Jeg var noget overrasket over priserne. Jeg mente det kunne gøres billigere. Uden at det gik udover kvaliteten. Nårh, jeg sagde derfor til mig selv efter specialet er færdigt, at jeg skulle kigge lidt på markedet. Det har jeg så gjort. Jeg stiftede derefter Lydprint, fordi jeg gerne ville konkurrere på prisen. Og jeg ville gerne hjælpe andre studerende med, at transskribere. De kunne så koncentrere sig om specialet, hvilket er et meget hårdt forløb i forvejen. Det at skulle transskribere også..

Jeg er 29 år gammel og arbejder til dagligt inden for finanssektoren. Ved siden af det, har jeg så nu stiftede Lydprint og transskribere for andre i min egen fritid. Penge er derfor ikke min primære motivation for at starte Lydprint. Jeg så mere et behov og også egentlig fordi jeg gerne ville lære at stifte en virksomhed. Jeg er i gang nu! transskribering af et interview, podcast etc. burde ikke koste en formue.

Hvis du vil se mine priser, så gå til min side
https://www.lydprint.dk/transskriberingspriser/

Hvis du gerne vil tale om et uforpligtende tilbud og hvad jeg kan hjælpe dig med. Så kontakt mig her https://www.lydprint.dk/kontakt/

Læs mere om hvem Lydprint er her https://www.lydprint.dk/hvem-er-lydprint-interview/

#billig #billig transskriberingspriser #transskriberingspriser #interview #film #video #podcasts #lydfiler #transskribere #transskription 

http://www.templaiyt.com/

Hvad er transskribering?

Hvad er transskribering egentlig? er du ude i selv at skulle transskribere et interview, podcast etc. for første gang? eller søger du bare mere viden om transskribering? så læs med her.

det at transskribere eller transskription betyder at man overfører tale til lydskrift.

det vil altså sige, at du helt praktisk lytter til nogle ord i eksempelvis et interview. Du stopper så lydfilen og skriver det du hørte ned på et dokument. Højst sandsynligt i et Word dokument.

Og hvorfor er det lige at man transskriberer noget ned på et dokument spørger du. Jo, det kan der være mange årsager til. Det kan blandt andet være fordi at man skal bruge det som undertekster til en video. Eller til en film, eller også kan det være at man skal transskribere interviews til sit projekt.

Hvis du vil se mine priser, så gå til
https://www.lydprint.dk/transskriberingspriser/

du kan også indhente et uforpligtende tilbud på https://www.lydprint.dk/kontakt/

#billig #billig transskriberingspriser #transskriberingspriser #interview #film #video #podcasts #lydfiler #transskribere #transskription 

http://www.templaiyt.com/