Fuld tilfredshedsgaranti hos Lydprint

Fuld tilfredshedsgaranti hos Lydprint

Fuld tilfredshedsgaranti, transskribering, transkription.

Hej! og velkommen til endnu et indlæg.

Jeg vil her tale mere om det, som jeg tilbyder. Nemlig fuld tilfredshedsgaranti. Du spørger måske ind til hvorfor, at jeg tilbyder tilfredshedsgaranti til alle mine kunder? Jo, jeg gør det af den simple årsag at jeg ønsker udelukkende glade kunder. Glade kunder som har været tilfredse med forløbet hos Lydprint.

Hvad indebærer fuld tilfredshedsgaranti?

Fuld tilfredshedsgaranti på transskriberingsopgaver betyder, at du altid kan være sikker på et godt slutprodukt. Fordi ellers har du nemlig mulighed for at få pengene refunderet. Hvis du er utilfreds, så indgår vi først i en dialog omkring hvad der kan forbedres. Jeg vil så forbedre det uden at tage merbetaling. Du betaler en fast pris uanset mit eget tidsforbrug. Se priserne her. Hvis du stadig ikke er tilfreds med produktet efter forbedringerne. Så får du dine penge refunderet uden problemer. Du skriver bare til mig, så får vi løst det.

Hvem får tilfredshedsgarantien?

Det gives i alle mine prispakker, så du skal ikke være nervøs for det. Hvis du går til min prisside, så vil du se at garantien er en del af alle pakkerne. Det gør sig gældende for både private kunder og for erhvervs kunder.

Hvis du har nogle spørgsmål, så brug min kontaktformular under siden Kontakt eller skriv til mig på info@lydprint.dk

http://www.templaiyt.com/