Hvem er Lydprint?

Hvem er Lydprint?

Egne interview var starten på Lydprint. Jeg startede Lydprint dengang jeg skulle skrive mit speciale. Eller jeg havde i hvertfald tanken om at starte en transskriberingsvirksomhed dengang. Jeg gik og pønsede på ideen da jeg selv ville ud og hente hjælp til transskribering af mine interivews.

Jeg var i gang med at skrive mit speciale. Jeg stod med flere timer af interviews. Jeg transskriberer det normalt selv, fordi jeg under uddannelsen ikke har haft særlige mange timer af interviews. Dog var det noget anderledes med mit speciale af den simple årsag at jeg havde mange timer optaget.

Jeg skulle selv bruge en transskriberingsgut(inde) til interview.

Jeg satte mig derfor for at søge efter en virksomhed, som kunne hjælpe mig med at transskribere. Jeg søgte på Google efter transskribering af interview. Jeg skrev til et par stykker og jeg fandt hurtigt ud af, at det kostede en del penge at transskribere. Jeg var noget overrasket over priserne. Jeg mente det kunne gøres billigere. Uden at det gik udover kvaliteten. Nårh, jeg sagde derfor til mig selv efter specialet er færdigt, at jeg skulle kigge lidt på markedet. Det har jeg så gjort. Jeg stiftede derefter Lydprint, fordi jeg gerne ville konkurrere på prisen. Og jeg ville gerne hjælpe andre studerende med, at transskribere. De kunne så koncentrere sig om specialet, hvilket er et meget hårdt forløb i forvejen. Det at skulle transskribere også..

Jeg er 29 år gammel og arbejder til dagligt inden for finanssektoren. Ved siden af det, har jeg så nu stiftede Lydprint og transskribere for andre i min egen fritid. Penge er derfor ikke min primære motivation for at starte Lydprint. Jeg så mere et behov og også egentlig fordi jeg gerne ville lære at stifte en virksomhed. Jeg er i gang nu! transskribering af et interview, podcast etc. burde ikke koste en formue.

Hvis du vil se mine priser, så gå til min side
https://www.lydprint.dk/transskriberingspriser/

Hvis du gerne vil tale om et uforpligtende tilbud og hvad jeg kan hjælpe dig med. Så kontakt mig her https://www.lydprint.dk/kontakt/

Læs mere om hvem Lydprint er her https://www.lydprint.dk/hvem-er-lydprint-interview/

#billig #billig transskriberingspriser #transskriberingspriser #interview #film #video #podcasts #lydfiler #transskribere #transskription 

http://www.templaiyt.com/