Er du studerende?

Er du studerende?

Som studerende kan det være en rigtig god ide, at få hjælp til transskribering af interviews. Du kan sidde med enten dit speciale eller bachelor, som er en tung og tidskrævende proces. Vi ved alle sammen godt, hvor hårdt det i forvejen er at skrive et projekt. Det er ofte et sted mellem 40 – 80 sider, som skal skrives. Og ofte skal du lave nogle interviews for dit projekt, som skal bruges i din analyse.

Som regel skal man som studerende lave mere end et interview, som godt kan tage en time. Hvis du laver et par interviews, så får du hurtigt et par timers interview som skal transskriberes. En times interview tager ca. 6 timer at transskribere. Det kræver derfor ikke en særlig stor hovedregning, at regne ud at det tager tid at transskribere. Når man har et par timers interview.

Det er mange timer og de timer vil man som studerende helst bruge på, at skrive på sit projekt. Det er timer som går væk fra kvalitetsarbejde med enten specialet eller bachelorprojektet. Og transskribering af interviews er ikke en sjov opgave. Det tilføjer som heller ikke særlig meget værdi udover, at det bruges i ens analyse. Det er derfor ikke det sjoveste eller første man plejer at kaste sig over som studerende.

Det kan derfor som studerende være en rigtig god ide, at få hjælp til transskribering af interviews. Det sparer dig for meget tid og det er til en fornuftig pris.

Se mine faste prispakker ved, at klikke her.

Hvis du vil læse nogle af mine andre indlægs, så klik her.

http://www.templaiyt.com/