Transskribering til undertekster

Transskribering til undertekster

Hejsa, sidder du og har behov for transskribering til undertekster? du sidder måske inde med en optaget podcasts på video eller en film, som der skal transskriberes undertekster til. Så hjælper Lydprint gerne med at få det transskriberet til dig.

Podcasts er blevet utrolig populære og små videoer på forskellige sociale medier er også blevet populære. Det viser sig ifølge flere undersøgelser, at vi ønsker undertekster på hvad enten det kan være filmoptaget podcasts eller en mindre video. Det giver flere visninger, fordi vi ikke ofte ser video med lyd på farten. Det er derfor rart at man kan læse nogle undertekster. Det vil give dig en bedre eksponering. Transskribering af undertekster til især små videoer behøves ikke tage lang tid. Det kan dog være sådan noget man ikke har tid til.

Jeg transskriberer derfor lydfiler til billige transskriberingspriser. Du kan tage kontakt til mig. Så finder vi ud af en god pris. Og hvornår det skal leveres og i hvilket format.

Transskribering til undertekster, billige transskriberingspriser!

Hvis du selv ønsker at gøre det. Så findes der mange gode guides på Youtube på, hvordan du gør. Du skal selvfølgelig lytte til din lydfil og transskribere. Det er selvfølgelig ikke alle ord, der er relevante at få med. Du skal derfor samle det op til korte sætninger, som kan stå som undertekster. Der skal nemlig være plads til dem og det er begrænset antal ord. Du skal derefter finde ud af hvornår du vil have underteksterne skal dukke frem i din video, podcats eller film.

Hvis du ikke selv ønsker at gøre det. Så kontakt mig for en pris og levering af det. Jeg er fleksibel med både pris og med leveringen. Du kan enten kontakte mig på min e-mail info@lydprint.dk. Eller du kan kontakte mig via kontakformularen på hjemmesiden.

Hvis du vil se priser, så gå til 
https://www.lydprint.dk/transskriberingspriser/

du kan indhente et uforpligtende tilbud på https://www.lydprint.dk/kontakt/

Hvis du tilfældigvis er på udkig efter årshjul templates så gå til min side http://www.templaiyt.com . Her kan du gratis downloade nogle skabeloner.